ΑΡΧΕΙΟ

Το Solar Impulse αποδεικνύει ότι με καινοτομία, τεχνολογία και πρωτοποριακή σκέψη θα αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις

2016-07-26 - To Solar Impulse, τεχνολογικός σύμμαχος της ΑΒΒ, ολοκληρώνει το ιστορικό του ταξίδι χωρίς σταγόνα ορυκτού καυσίμου, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να «γυρίζουμε τον κόσμο» χωρίς να σπαταλούμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Η ΑΒΒ, ηγέτης των τεχνολογιών αιχμής, το αποδεικνύει στην πράξη.

Επαναστατική τεχνολογία ταχείας φόρτισης 15’’ της ΑΒΒ για δημόσιες συγκοινωνίες μηδενικών ρύπων στη Γενεύη

2016-07-18 - Ζυρίχη, Ελβετία – Η ριζοσπαστική αυτή τεχνολογία της ΑΒΒ δεν απαιτεί την ύπαρξη εναέριων γραμμών τροφοδοσίας και κάνει πραγματικότητα τα αθόρυβα και μηδενικών ρύπων μέσα μαζικής μεταφοράς ως μια βιώσιμη εναλλακτική των πετρελαιοκίνητων λεωφορείων, προσφέροντας έτσι ένα πρότυπο για το μέλλον των αστικών μεταφορών

Το μέλλον των μεταφορών είναι εδώ! Το Solar Impulse έφτασε στην Ευρώπη

2016-06-24 - Το πρωτοποριακό ηλιακό αεροσκάφος ολοκλήρωσε χθές την πρώτη υπερατλαντική πτήση που έχει γίνει ποτέ εξολοκλήρου με ηλιακή ενέργεια, αποδεικνύοντας ότι οι τελευταίας γενιάς βιώσιμες τεχνολογίες εγκαινιάζουν τη νέα εποχή των συστημάτων μεταφορών, φιλικών προς το περιβάλλον.

Το νέο εργαστήριο δοκιμών της ΑΒΒ βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν τον ιδανικό συνδυασμό κινητήρα και ρυθμιστή στροφών

2016-06-23 - Η ΑΒΒ εγκαινίασε ένα νέο εργαστήριο δοκιμών για ρυθμιστές στροφών στο εργοστάσιο της, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Εκεί οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τους κινητήρες τους με τους ρυθμιστές στροφών (VSDs) της ΑΒΒ και να επαληθεύσουν την σημαντική επίδρασή τους στην απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας.

Η ΑΒΒ τροφοδοτεί μεγαλύτερο αριθμό ηλεκτροκίνητων λεωφορείων στο Λουξεμβούργο

2016-06-14 - Ζυρίχη, Ελβετία, Ιούνιος 2016 – Οι ταχυφορτιστές της ΑΒΒ φορτίζουν τα υβριδικά ηλεκτροκίνητα λεωφορεία Volvo μέσα σε λίγα λεπτά στο τερματικό σταθμό τους, καθώς η πόλη του Λουξεμβούργου αυξάνει τις επενδύσεις στην αυτοκίνηση που είναι φιλική προς το περιβάλλον

Gotthard 2016: Ταξίδι στην πρωτοποριακή τεχνολογία

2016-06-01 - Η τεχνολογία που έκανε πραγματικότητα την ηλεκτροδότηση της σιδηροδρομικής σήραγγας Gotthard

Η ABB παρουσιάζει τους τυποποιημένους πίνακες χαμηλής τάσης MNS-UP

2016-05-26 - Αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα ενιαίο σύστημα, με στόχο την αύξηση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας σε data centers και νοσοκομεία

Το νέο εργαστήριο δοκιμών για ηλιακούς μετατροπείς της ΑΒΒ οδηγεί στην ανάπτυξη μετατροπέων μεγαλύτερης ισχύος

2016-03-17 - Το νέο εργαστήριο διαθέτει έναν μοναδικό, μεγάλο κλιματικό θάλαμο ηλεκτρικών δοκιμών ισχύος, ικανό να προσομοιάζει ποικίλες κλιματολογικές συνθήκες, όπως είναι για παράδειγμα της αρκτικής τούνδρας ή των τροπικών δασών. Επιπροσθέτως, παρέχει την δυνατότητα δοκιμών και επαλήθευσης της συμμόρφωσης των μετατροπέων με τοπικούς κανονισμούς δικτύων διανομής, καθιστώντας την ΑΒΒ ικανή να αναπτύξει ισχυρότερους ηλιακούς μετατροπείς που ικανοποιούν τις αναδυόμενες τάσεις της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις των πελατών.

Η ΑΒΒ κερδίζει συμβόλαιο 140 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ευρώπη

2016-03-15 - Ο σταθμός μετατροπής εναλλασσόμενου ρεύματος HVDC συνδέει τα ηλεκτρικά δίκτυα της Δανίας και της Γερμανίας και ενισχύει την ενεργειακή ασφάλεια αυτών.

Το μέλλον των έξυπνων κτιρίων από την ABB, στην έκθεση Light & Building 2016

2016-03-09 - Η ABB, παγκόσμιος ηγέτης σε τεχνολογίες ισχύος και αυτοματισμού, θα παρουσιάσει το μέλλον των έξυπνων κατοικιών και κτιρίων στην έκθεση Light & Building 2016 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, σε έναν εκθεσιακό χώρο έκτασης 1.400 τ.μ.

Archive selection