ΑΡΧΕΙΟ

Η ABB εγκαινιάζει το ABB Ability, το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών λύσεων

2017-04-03 - Ξεκίνησε η επίσημη διάθεση του ABB Ability, του καινοτόμου συστήματος συνδιασμού ψηφιακών λύσεων για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.

Το πρώτο Βραβείο Έρευνας της ΑΒΒ προς τιμήν του Hubertus von Gruenberg απονέμεται στον Δρ. Jef Beerten

2016-10-21 - Ο Δρ Jef Beerten από το Πανεπιστήμιο της Λουβέν στο Βέλγιο λαμβάνει επιχορήγηση για τα επόμενα τρία χρόνια συνολικής αξίας 300.000 δολαρίων, για την εν εξελίξει έρευνά του στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής τεχνολογίας.

H ABB και η Microsoft συνεργάτες στον βιομηχανικό ψηφιακό μετασχηματισμό

2016-10-05 - .

ABB: Προχωράμε δυναμικά στην τρίτη φάση της νέας μας Στρατηγικής

2016-10-04 - [No lead text]

Ο τομέας καλωδίων της ΑΒΒ στην NKT Cables

2016-09-21 - Ζυρίχη, Ελβετία, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Το Solar Impulse αποδεικνύει ότι με καινοτομία, τεχνολογία και πρωτοποριακή σκέψη θα αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες προκλήσεις

2016-07-26 - To Solar Impulse, τεχνολογικός σύμμαχος της ΑΒΒ, ολοκληρώνει το ιστορικό του ταξίδι χωρίς σταγόνα ορυκτού καυσίμου, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να «γυρίζουμε τον κόσμο» χωρίς να σπαταλούμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Η ΑΒΒ, ηγέτης των τεχνολογιών αιχμής, το αποδεικνύει στην πράξη.

Επαναστατική τεχνολογία ταχείας φόρτισης 15’’ της ΑΒΒ για δημόσιες συγκοινωνίες μηδενικών ρύπων στη Γενεύη

2016-07-18 - Ζυρίχη, Ελβετία – Η ριζοσπαστική αυτή τεχνολογία της ΑΒΒ δεν απαιτεί την ύπαρξη εναέριων γραμμών τροφοδοσίας και κάνει πραγματικότητα τα αθόρυβα και μηδενικών ρύπων μέσα μαζικής μεταφοράς ως μια βιώσιμη εναλλακτική των πετρελαιοκίνητων λεωφορείων, προσφέροντας έτσι ένα πρότυπο για το μέλλον των αστικών μεταφορών

Το μέλλον των μεταφορών είναι εδώ! Το Solar Impulse έφτασε στην Ευρώπη

2016-06-24 - Το πρωτοποριακό ηλιακό αεροσκάφος ολοκλήρωσε χθές την πρώτη υπερατλαντική πτήση που έχει γίνει ποτέ εξολοκλήρου με ηλιακή ενέργεια, αποδεικνύοντας ότι οι τελευταίας γενιάς βιώσιμες τεχνολογίες εγκαινιάζουν τη νέα εποχή των συστημάτων μεταφορών, φιλικών προς το περιβάλλον.

Το νέο εργαστήριο δοκιμών της ΑΒΒ βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν τον ιδανικό συνδυασμό κινητήρα και ρυθμιστή στροφών

2016-06-23 - Η ΑΒΒ εγκαινίασε ένα νέο εργαστήριο δοκιμών για ρυθμιστές στροφών στο εργοστάσιο της, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Εκεί οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τους κινητήρες τους με τους ρυθμιστές στροφών (VSDs) της ΑΒΒ και να επαληθεύσουν την σημαντική επίδρασή τους στην απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας.

Η ΑΒΒ τροφοδοτεί μεγαλύτερο αριθμό ηλεκτροκίνητων λεωφορείων στο Λουξεμβούργο

2016-06-14 - Ζυρίχη, Ελβετία, Ιούνιος 2016 – Οι ταχυφορτιστές της ΑΒΒ φορτίζουν τα υβριδικά ηλεκτροκίνητα λεωφορεία Volvo μέσα σε λίγα λεπτά στο τερματικό σταθμό τους, καθώς η πόλη του Λουξεμβούργου αυξάνει τις επενδύσεις στην αυτοκίνηση που είναι φιλική προς το περιβάλλον

Archive selection