Δημιουργία νέου σταθμού τεχνικής εξυπηρέτησης Υπερπληρωτών ΑΒΒ εντός των ναυπηγείων MMS, στη Λεμεσό της Κύπρου

ΑΘΗΝΑ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - Ο τομέας Υπερπληρωτών της ΑΒΒ και η εταιρεία Multimarine Services Ltd (MMS) συμφώνησαν να εγκαινιάσουν ένα νέο σταθμό τεχνικής εξυπηρέτησης Υπερπληρωτών ΑΒΒ (ABB Turbocharging Service Point) εντός των ναυπηγείων MMS στη Λεμεσό της Κύπρου, με σκοπό την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη δημιουργία του πρώτου σταθμού τεχνικής εξυπηρέτησης Υπερπληρωτών μέσα σε ναυπηγείο στη Λεμεσό, και είναι αποτέλεσμα ενεργών συζητήσεων μεταξύ του τομέα Υπερπληρωτών της ΑΒΒ Ελλάδας & Κύπρου και της MMS για τη μεταφορά των τοπικών εγκαταστάσεων τεχνικής εξυπηρέτησης της ABB. Η μετεγκατάσταση αυτή θα αποτελέσει ένα πιο άμεσο σημείο παραλαβής των προς επισκευή προϊόντων, παρέχοντας άνεση και ταχύτερη πρόσβαση των πελατών σε εξατομικευμένες υπηρεσίες ΑΒΒ, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη λειτουργικότητα και παραγωγικότητα του στόλου τους.

«Πρόκειται για μια πολύ καλή συμφωνία για τον τομέα Υπερπληρωτών της ΑΒΒ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας μέσω έγκαιρης και αξιόπιστης τεχνικής εξυπηρέτησης απευθείας στο λιμάνι της Λεμεσού», δήλωσε ο κ. Γιάννης Σμυρναίος, διευθυντής τομέα Υπερπληρωτών ΑΒΒ Ελλάδας & Κύπρου.

Ο νέος σταθμός συντήρησης Υπερπληρωτών ΑΒΒ, που θα βρίσκεται σε ανεξάρτητη βάση, δεν θα παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες, αλλά θα είναι ανοικτό προς όλους τους πελάτες του τομέα Υπερπληρωτών της ΑΒΒ, σε όποιο βιομηχανικό κλάδο και αν ανήκουν, συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλίας, αλλά και των βιομηχανικών κλάδων πετρελαίου και αερίου, παραγωγής ενέργειας, χωματουργίας και εξόρυξης.

Πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί και οι μηχανικοί θα προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για επισκευές πλοίων κατά τον δεξαμενισμό του πλοίου ή και εκτός της πλωτής δεξαμενής. Στις υπηρεσίες θα περιλαμβάνονται αυτές της προληπτικής συντήρησης αλλά και της άμεσης ανταπόκρισης, επισκευές Υπερπληρωτών ABB (όλων των τύπων και μεγεθών), αντικατάσταση εξαρτημάτων Υπερπληρωτών ΑΒΒ, αναπτερυγώσεις αξόνων, δυναμική ζυγοστάθμιση, επισκευές άξονα, αμμοβολές εξαρτημάτων, υδραυλικές και ηχητικές δοκιμές κελυφών, έλεγχος σκληρότητας πτερωτών αέρος, retrofits, αντιμετώπιση προβλημάτων και εγκατάσταση συστημάτων μέτρησης, καθώς επίσης και προμήθεια ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων μέσα του προγράμματος ‘’CPEX Customer Part Exchange’.

Ο κ. Rolf Bosma, Head of Service Sales, ABB Turbocharging, δήλωσε ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα αποτελέσουν ένα επιπλέον σημείο επαφής με τους πελάτες μέσα στο συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο υπηρεσιών εξυπηρέτησης του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100 Service Stations σε περισσότερες από 50 χώρες.
«O νέος σταθμός τεχνικής εξυπηρέτησης, με το άνοιγμά του στο 2ο τρίμηνο του 2018, πρόκειται να αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στο δίκτυό μας», δήλωσε.

Ο Αλέξανδρος Αντύπας, Director, Business Development, της Multimarine Services, δήλωσε, «Ο σταθμός τεχνικής εξυπηρέτησης Υπερπληρωτών ΑΒΒ θα αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου μας. Η Multimarine Services είναι πεπεισμένη για τις δυνατότητες που διαθέτει ο τομέας Υπερπληρωτών της ΑΒΒ για παροχή ποιοτικών και βιώσιμων υπηρεσιών στους τοπικούς και διεθνείς πελάτες μας ».

Η φιλοσοφία εξυπηρέτησης του τομέα Υπερπληρωτών της ΑΒΒ προωθεί την ενίσχυση των επιδόσεων, με εξατομικευμένες λύσεις οι οποίες επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση και την υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου του κινητήρα, με σκοπό το χαμηλότερο δυνατό συνολικό κόστος λειτουργίας σε μακροπρόθεσμη βάση. Επιπλέον, οι πελάτες απολαμβάνουν ένα εγγυημένο ποσοστό 98% στη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, καθώς και την παράδοσή τους σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο μέσα σε 48 ώρες.

Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας Υπερπληρωτών της ΑΒΒ έχει εγκαινιάσει τη λειτουργία και άλλων Σταθμών Εξυπηρέτησης και έχει πραγματοποιήσει έργα αναβάθμισης και μετεγκατάστασης σε όλο το δίκτυό του παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της ABB - ως κατασκευάστρια εταιρεία εξοπλισμού με πάνω από 125 χρόνια εμπειρίας - να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών, προσφέροντας αξιόπιστες και έγκαιρες υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε βάση 24/7.

Η εταιρεία δεσμεύεται για συνεχή βελτίωση και ενσωματώνει ψηφιακές λύσεις στις υπηρεσίες συντήρησης. Η εστίαση σε ολοκληρωμένες λειτουργίες και συντονισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης είναι δυνατή λόγω της ηγετικής θέσης που κατέχει η ABB στον τομέα της τεχνολογίας. Ο Όμιλος ΑΒΒ επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, υποστηρίζοντας την εφευρετικότητα, και αυτό δικαιολογεί την πρόοδο του τομέα Υπερπληρωτών ABB, τόσο σε τοπικό επίπεδο στη Μεσόγειο όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ο Τομέας Υπερπληρωτών της ΑΒΒ υπέγραψε τη συμφωνία με την MMS κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων, στο περίπτερο της ΑΒΒ (Hall 2 | 2.211), την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στις 2.30 μμ.

Σχετικά με τον Τομέα Υπερπληρωτών ΑΒΒ

Ο τομέας Υπερπληρωτών της ΑΒΒ (ABB Turbocharging www.abb.com/turbocharging) κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην κατασκευή και συντήρηση υπερπληρωτών για κινητήρες βενζίνης και αερίου 500 kW έως 80+ MW. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής επιτρέπει στους πελάτες μας να αυξήσουν την απόδοσή τους, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων και βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμων ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Περίπου 200.000 Υπερπληρωτές ABB βρίσκονται σε λειτουργία σε ολόκληρο τον κόσμο, σε πλοία, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, gensets, ατμομηχανές ντίζελ και μεγάλα οχήματα εκτός οδικού δικτύου. Διαθέτουμε πάνω από 100 σταθμούς εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, καθώς και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που εγγυάται την αυθεντικά ανταλλακτικά και αυθεντικές υπηρεσίες (OPOS - Original Parts and Original Service) οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Σχετικά με τον Όμιλο ΑΒΒ

Η ABB αποτελεί πρωτοπόρο τεχνολογικό ηγέτη στους τομείς ηλεκτρολογικού εξοπλισμού διανομής και εγκαταστάσεων, ρομποτικής και συστημάτων κίνησης, βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παγκοσμίως πελάτες σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, βιομηχανίες και στους κλάδους μεταφορών και υποδομών. Συνεχίζοντας μια ιστορία με περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, η ΑΒΒ σήμερα διαμορφώνει το μέλλον της βιομηχανικής ψηφιακής τεχνολογίας με υπηρεσίες που προσδίδουν αξία στους πελάτες της, μεταφέροντας την ηλεκτρική ενέργεια από τα εργοστάσια παραγωγής σε όλες τις τελικές καταναλώσεις, διεκπεραιώνοντας παράλληλα όλη τη διαδικασία αυτοματοποίησης των βιομηχανιών από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν. Ως στρατηγικός συνεργάτης της Formula E, στο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού με χρήση μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η ΑΒΒ διευρύνει τα όρια της ηλεκτροκίνησης προκειμένου να συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον. Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 135.000 εργαζόμενους.

www.abb.gr

   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Εκτύπωση
   • Αποστολή με email
  seitp202 33538ab21db855adc12582ad002be83d